2014. szeptember 1., hétfő

Újévi fogadalom 2.0

Amíg az iskolapadokat koptatjuk, kétszer is eljön az újév egy évben és bár tűzijáték nem jár hozzá, fogadalmakat most is tehetünk (sőt ajánlott). Számomra az idei szeptember 1 nem csak egy új tanév kezdetét jelzi a naptárban, hanem egy új életét: egyetemre kerülés, kollégiumba költözés, új közösség, új rendszer, új álmok…tiszta lap és csak rajtam múlik mivel írom tele. J
Az én fogadalmaim között szerepel, hogy nem a vizsgaidőszak előtti utolsó hétben fogok neki a tanulásnak, hanem tovább haladva az eddigi úton folyamatosan és keményen dolgozok a sikerért, hogy megtalálom az egyensúlyt és hogy az új kialakított életmódom nem a gyorséttermeken fog alapulni. Persze itt sorolhatnám, hogy jó fej leszek a szobatársakkal, csoporttársakkal, hogy toleráns leszek és segítőkész…ennyi erővel a tökéletest is megfogadhatnám, de teljesen felesleges hiszen ez állna a legtávolabb a reálistól.
Éppen ezért csak egyetlen fogadalmat teszek: mindig, minden erőmmel törekszek kihozni magamból a maximumot és ezt javaslom mindenkinek.
Szuper évkezdést mindenkinek!
Baboca


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése