2016. április 17., vasárnap

2X - Hatalmas köszönet

Úgy tartják, amit csinálsz, akivel vagy, ahogy érzed magad Új Évkor, az meghatározza az egész évedet...ez egy olyasfajta babona, amiben szívesen hisz az ember, mert így azon van, hogy (legalább) ezt a napot úgy töltse ahogy kell. 
Ehhez a gondolatsorhoz van még egy hozzáfűznivalóm: valaki, akire igazán felnézek (habár még csak alig egy hónapja ismerem) tette fel nekem azt a kérdést, hogy mégis melyik nap jelenti számomra az új évet? A beszélgetés vége az lett, hogy az igazi évforduló, az igazi új év mindenki életében a születésnapja, hiszen ő attól a naptól éli az életet. Be kell valljam őszintén, annyi mindenről beszélgettünk akkor, hogy erre már nem is igazán emlékeztem...egészen a születésnapomig. Amikor is már 00.01-kor boldogság töltötte be a lelkem. 
Ha összeteszem ezt a két kis szösszenetet, kijön az, hogy mindenkinek a születésnapot kell úgy tölteni, ahogy az  egész évet szeretné. Éppen ezért tartozom most mindenkinek a legőszintébb köszönettel, ugyanis életem legboldogabb szüli-hetét tölthettem el veletek. 

Köszönöm, hogy már egy nappal hamarabb megkaptam az első köszöntést, hogy alig győztétek kivárni hogy váltson az óra és felhívhassatok, hogy a boldog szülinapot-ra kelhettem, hogy jó kívánságok egész hadával leptetek meg. Köszönöm,  hogy rámcsaptátok az ajtót, hogy meggyújthassátok a gyertyákat, köszönöm a limonádés limonádét (igen, ez nem félreírás), köszönöm a csajos vásárlást, köszönöm a vacsorát. Legszívesebben még azt is megköszönném, hogy a repce ennyire csodás sárgában pompázik, de túlzásba semmiképp sem akarok esni :).

Mindenkinek kívánom, hogy ennyire csodás napban legyen része, sőt valójában nem is ezt kívánom hanem, hogy mindenkinek olyan csodálatos emberek legyenek az életében, mint nekem.

Köszönöm a szobatársaimnak, hogy többek nekem, mint szobatársak és, hogy jó hangulatban telnek velük a napjaim, hogy képesek mindig megnevettetni és, hogy anélkül is elfogadnak, hogy hozzá tudnék szólni a végleges szőrtelenítésről szóló beszélgetésekhez. 

Köszönöm a kis hatosunknak, hogy réges-régen eljöttek velem kávézni és részesei lettek az életemnek, még akkor is ha első látásra elviselhetetlennek tűntem és azt, hogy így a mindennapi kapcsolat nélkül is ott vagytok nekem. 

Köszönöm az én drága fogadott kis húgomnak, hogy sokkal több mint a legjobb barátnőm, hogy szavak nélkül is megért, hogy bármikor elmondhatom neki örömöm, bánatom és hogy rávesz az első sorra egy Paddy koncerten. (Ezúton itt is nagyon boldog születésnapot kívánok neked és várlak Szegeden!) 

Köszönöm, hogy tagja lehetek a Dream Team-nek, és hogy nem csak tanulni, hanem bulizni is elképesztően jó veletek. 

Köszönettel tartozok a jelen pillanatban fogadott bátyámnak kinevezett barátomnak, akinél bármikor ott aludhatok ha már elég a nyüzsgésből, akivel hajnalok hajnalán, komoly szenvedések közepette is együtt tudok tanulni, és sorolhatnám a végtelenségig hogy mennyi mindent köszönhetek neked...

Köszönöm, hogy nem csak szomszédaim, szinttársaim, csoporttársaim vagytok, hanem igaz barátaim.

Köszönöm, hogy minden nehézség és ellentét ellenére, olyan szüleim vagytok, akik rengeteg szeretettel ajándékoztok meg, akik támogattok, akik mellettem álltok, akik azzá az emberré faragtatok, aki most vagyok és aki most szeretek lenni. És kérlek most hívjátok oda azt a valakit,  aki nem csak a világon mindennél fontosabb nekem, hanem egész pontosan a világot jelenti számomra. Életem legcsodálatosabb pillanata az volt, amikor megszülettél és azóta is minden együtt töltött perccel teszed szebbé, boldogabbá az napjaim. Nincs olyan, akit nálad jobban szeretnék,  akiért bármit megtennék, akivel világ körüli útra indulnék. Nekem szánom a legeslegnagyobb köszönetet, ami csak létezhet.

Végül a következőt vegye mindenki magára: Köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában jelen volt, van vagy lesz az életemben, a puszta jelenlétét, azt hogy formált rajtam, azt hogy létezésével tartalmasabbá teszi az életem, azt hogy tanulhatok tőle. Tiszta szívből remélem, hogy valaha tudom majd viszonozni, azt hogy vagytok nekem. Egytől egyik szuper emberek vagytok, egyszóval KÖSZÖNÖM :)

1 megjegyzés: