2017. február 11., szombat

Vis vitalis

Életem egy egyik eddigi legjobb napját tudhatom magam mögött, kezdve azzal, hogy reggel kaptam egy levelet egy brazil barátomtól, hogy Magyarországra jön tanulni. Innen a napom nehéz lett volna elrontani, de szerencsére nem is sikerült. Reggelire készítettem egy isteni finom trópusi gyümölcsös turmixot. Délelőtt minden teendőm elvégeztem, és háziasszonyi képességeim csiszolgatása céljából mostam, és még főztem is a szobatársammal, ami azt hiszem a történelmi idővonalamra felkerülő eseménynek számít. (Ha valakit érdekel, joghurtban pácolt zöldfűszeres csirkemellet készítettünk, cukkinis rizzsel, és amellett hogy büszke vagyok magunkra már csak az igyekezet miatt is, hazudnék ha azt mondanám, nem lett igazán finom kis ebéd belőle.) 




Ezután nekiültem tanulni kicsit, de ez inkább amolyan ráhangolódás szerűség volt, mintsem hatalmas haladás, de ez a nap nem is erről szólt. Késő délután elmentem edzésre, és bár igazi izomgyilkos 60 percben volt részem, mégis eszméletlenül élveztem, és merem állítani, hogy ez volt eddig a legjobb edzés amin voltam. 
Végül az nap megkoronázása egy esti mozizás volt :)

Egyszerűen fergeteges, kirobbanó energiával teli napot sikerült összehoznom és remélem, hogy ez a kis szösszenet, amit megosztottam veletek, egy ugyanilyen friss és kellemes holnapot hoz majd el nektek!  


Baboca

1 megjegyzés: